Salut prieteni pescari!

Salut prieteni pescari!

Bine ati venit pe blogul Fishnat!

In primul nostru articol as dori sa raspund la 2 intrebari, pe care ne-am pus-o si noi inainte sa lansam acest blog si cred ca o sa-si puna si vizitatorii, care intra pentru prima data pe aceasta pagina:

cine suntem?
si
care este scopul acestui blog?

Koszorus Botond- Boti

Cine suntem?    Suntem echipa care se ocupa cu magazinul online si fizic Fishnat, formata din 3 persoane: Koszorus Botond, Nan Iustinian si Boros Zoltan Levente. Desi suntem oameni diferiti, de varsta diferita, avem o pasiune comuna, care ne uneste si care ne ghideaza in activitatile de zi cu zi…

Aceasta pasiune (cred ca ati ghicit-o deja :P) este pescuitul sportiv, un hobby sau un stil de viata, care ne aduce mai aproape de natura si ne provoca sa gasim solutii noi si eficiente la fiecare partida.

Boros Zoltan Levente- Levi

 

Pescuitul sportiv poate sa fie in acelasi timp plictisitor pentru unii si captivant pentru altii, totul depinde de atitudinea pescarilor. Suntem convinsi ca cei care accepta ca fiecare zi de pescuit este diferit, si incearca sa gaseasca idei/solutii noi pentru conditiile schimbatoare (vreme, apetitul pestilor, anotimp etc) nu se vor plictisi niciodata la pescuit!

Nan Iustinian- Titi

 

 

Care este scopul acestui blog?   Simplu! Sa ofere informatii corecte si utile pentru cei care ,,sufera” de boala pescuitului sportiv. Articolele ce vom publica pe blog se vor axa pe 3 categorii:

1. Relatari despre partide de pescuit si concursuri: in articolele din aceasta categorie vom prezenta tehnici, abordari, retete de nada, care au functionat sau nu pe durata unei partide de pescuit de placere sau concurs. Vom prezenta si partidele mai putin reusite (sau deloc reusite), pentru ca de multe ori din aceste partide putem invata mai mult decat din partidele reusite, in care totul se decurge conform planurilor.

2. Prezentarea a produselor si a noutatilor din magazin: in articolele din aceasta categorie, vom oferi informatii tehnice si practice despre produsele noi din magazin. Cand vom avea ocazia, vom testa produsele si pe malul apei, ,, in lucru”.

3. Relatari despre vesti, informatii din lumea pescuitului sportiv: in articolele din aceasta categorie vom prezenta informatii utile pentru toti pescarii, cum ar fi permisele de pescuit, perioadele de prohibitie, proiecte de lege ce vizeaza pescuitul, etc.

Inainte de a incheia, dorim sa mentionam o regula.  In comunicarea pe acest blog vrem sa pastram un limbaj decent, demn de persoana fiecaruia. Suntem convinsi ca un blog poate exista in parametrii civilizatiei chiar daca exista nenumarate exemple de forumuri care au decazut din aceasta lipsa de respect si bun simt.

Va multumim ca ati citit aceste prime ganduri si pentru vizitele urmatoare!
Speram sa avem la dispozitie timpul liber necesar ca sa publicam in mod constant articole interesante 🙂

Fire intinse va dorim!

Echipa Fishnat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *